top of page
thumbnail_STIJN & SILKE - alwaysinbloom.be-405_websize.jpg

Je bent op zoek naar een bloemist die met jou meedenkt en je droomt van wilde veldboeketten voor jouw bruiloft.

0b608dff-193f-4c1c-9dd5-8ea4e4bd1183.jfif

de volledige bloemenstyling voor jullie trouw

Ik neem de volledige bloemenstyling van jullie bruiloft op mij, waar jullie ook in België je trouwlocatie hebben. Ik zorg voor een vlekkeloze installatie ter plaatse, zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van het prachtige resultaat. Of het nu gaat om een sprookjesachtige kasteelbruiloft, een intieme ceremonie in het bos of een trendy stadsfeest. Als florist denk ik graag met jullie mee door goed te luisteren en jullie als koppel beter te leren kennen. Op die manier kan ik unieke creaties voor jullie maken die perfect passen bij jullie persoonlijkheden en de gewenste sfeer van jullie huwelijk

Lies Praet Photography

Sophie pappens

"Alles was tiptop in orde!Mijn bruidsboeket was een pareltje,ik heb er heel veel complimenten over gekregen"

Natuurlijke & unieke bloemen

In mijn atelier stel ik alle bloemstukken samen voor huwelijken, van elegante bruidsboeketten en speelse boutonnières tot tafelstukken en ceremoniebogen. Bij Tante Fin leggen we de nadruk op natuurlijke ontwerpen die een unieke uitstraling geven aan jouw speciale dag. We omarmen de schoonheid van lokaal en biologisch geteelde bloemen, waardoor we zowel de pracht van de natuur als duurzaamheid in onze ontwerpen verweven.

463ea5f4-550a-41ff-8a39-ed571b268a18.jfif

Lies Praet Photography

Hoe kunnen we samenwerken?

Een huwelijk plannen is een stevige opgave met heel wat uitdagingen... ik help jou met de organisatie van je bloemen zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw dag! 

bloem2_edited.jpg

1. Kennismaking

Reserveer een gesprek van 30min waarin we kijken of er een match is. Hierna maak ik een 1ste offerte. Je kan je voorbereiden op dit gesprek met de checklist of neem een kijkje op mijn inspirerende 

Pinterestpagina.

bloem4.png

2. Check-in

Binnen een maand is jullie grote dag daar! Ik sta voor je klaar. Via een mail vraag ik naar de laatste concrete details, zodat alles vlekkeloos verloopt. We spreken af wanneer het bruidsboeket wordt opgehaald en wanneer we kunnen installeren.

bloem1.png

3. Aan de slag!

Een week voor jullie bruiloft neem ik de regie over de bloemen. Ik plaats de bestelling bij de lokale bloemenkweker, zodat ze op jullie grote dag op hun allermooist zijn. Jullie hoeven je geen zorgen te maken - alles wordt tot in de puntjes geregeld.

bloem3.png

4. De Grote Dag

Jullie taak? Volop genieten. Wat de bloemen betreft, regelen wij alles: levering en complete installatie op elke gewenste locatie in België. Als jullie dat wensen, kunnen we zelfs zorgen voor de afbraak de dag nadien. Alles is in goede handen!

Ontdek enkele van onze eerdere creaties.

Bachelorette-Box_Bloemenkroon (19).jpg

Over Tante Fin

Ik (Soetkin) ben opgegroeid in een artistiek nest, omringd door de prachtige natuur. Daar ontdekte ik de schoonheid van het imperfecte en de kunst van het creëren van gezelligheid.

Ik geloof dat bloemstyling niet meer klassiek, stijf en voorspelbaar hoeft te zijn. We gaan voor natuurlijke, weelderige creaties die jouw eigenheid weerspiegelen. Het liefste werk ik met lokaal gekweekte bloemen die een uniek karakter hebben.

Ik kijk uit naar samenwerkingen waarbij jouw unieke eigenheid centraal staat.

Bij Tante Fin vind je een plek waar de wilde schoonheid van de natuur en je creativiteit de vrije loop krijgen.

bottom of page