top of page
Kennismakinsgesprek
Bruidsboeket

Hoe ik werk

Een huwelijk plannen is een stevige opgave met heel wat uitdagingen... ik help jou met de organisatie van je bloemen zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw dag! 

Kennismaking

1. Kennismaking

Reserveer een kennismakingsgesprek van 30 min. waarin we kijken of er een match is. Je kan je voorbereiden op ons gesprek met de checklist en mijn inspirerende 

Pinterestpagina.

Check-in

2. Check-in

Binnen een maand is jullie grote dag daar! Ik sta voor jullie klaar. Via een mail vraag ik naar de laatste concrete details. Dit stelt ons in staat om alles vlot en prachtig te laten verlopen op de grote dag.

Aan de slag!

3. Aan de slag!

Een week voor jullie bruiloft neem ik de regie over de bloemen. Ik plaats een bestelling bij de lokale bloemenkweker, zodat ze op jullie dag op hun allermooist zijn. Jullie hoeven je geen zorgen te maken - alles wordt tot in de puntjes geregeld.

De grote dag

4. De Grote Dag

Jullie taak? Volop genieten! Wat de bloemen betreft, regelen wij alles: levering en complete installatie op elke gewenste locatie in België. Als jullie dat wensen, kunnen we zelfs zorgen voor de afbraak de dag nadien. Alles is in goede handen!

bottom of page