top of page

Zoek je een bloemist voor je huwelijk of event?

Doordat je zo veel beslissingen moet nemen is het plannen van een huwelijk wel een leuke, maar soms ook overweldigende ervaring. Bij Tante Fin word je begeleid bij de aankleding met bloemen van jullie bruiloft. 

Vanaf ons eerste contact, tot de keuzes van kleuren en composities en de installatie van alle bloemen, ben ik er om jullie te inspireren en ondersteunen. Lees hieronder de  4 stappen die we hierbij samen doorlopen.

Kennismakingsgesprek

bloem2.png

Tijdens dit gesprek vraag ik naar al jullie noden en verlangens! Je kan je voorbereiden op dit gesprek met de checklist. 

1ste offerte & moodboard

bloem4.png

Op basis van jullie wensen maak ik een offerte mét een bijhorend moodboard. Heb jij al een Pinterestbord aangemaakt? Stuur het me door!

We zeggen ja! tegen elkaar

bloem1.png

Ja, we gaan in zee met elkaar! Na betaling van een voorschot, reserveer ik jullie datum in mijn agenda. Is een plaatsbezoek nodig, dan kan dit tegen een meerprijs.

2e gesprek

bloem3.png

Naarmate jullie datum nadert worden de details over jullie dag duidelijker. Tijdens een 2e gesprek op jullie locatie finaliseren we de exacte aantallen.

Welk budget moet je voorzien?

Bloemen vormen een héél belangrijk onderdeel van de decoratie van een huwelijk. Jullie bezochten de locatie al, misschien stond er wat meubilair. Tafels met witte tafellakens, stoelen, receptietafels. Maar hoe creëer je een eigen, unieke en gezellige sfeer in deze ruimte? 

Daarvoor zijn er gelukkig bloemen! Willen jullie een monochroom kleurenpallet of eerder kleurrijk? Met bloemen kunnen jullie dit thema mooi doortrekken doorheen het ganse feest. 

 

Wat is nu de prijs van de aankleding van een huwelijk met bloemen? Hoe pakken jullie dit het best binnen jullie geplande budget aan? Ik geef jullie alvast een prijsindicatie in een klein overzicht met een Mini , Medi en Maxi budget.

Wensen jullie een offerte op maat? Dan plan ik graag met jullie een kennismakingsgesprek. Neem een kijkje in mijn kalender en plan een gesprekje in!

Iets over prijzen.
ELOPEMENT_FOREVER-130.jpg

Wat kost het?

Mini

Bruidsboeket
Boutonnière bruidegom
Tafeldecoratie +/- 100 gasten
2 grote gevulde vazen
Installatie

Vanaf € 1.000

Medi

Bruidsboeket
Boutonnière bruidegom
Tafeldecoratie +/- 150 gasten
2 grote gevulde vazen
Kleine ceremoniestukken

Installatie

Vanaf € 1.500

Maxi

Bruidsboeket
Gooiboeket

Boutonnières
Bloemen bruidsmeisjes

Tafeldecoratie +/- 150 gasten
2 grote gevulde vazen
Volle ceremonieboog
Installatie

Vanaf € 2.000

bottom of page