top of page

Bedrijfsfeest

Persoonlijk en authentiek met natuurlijke bloemen

grote vazen

Creatieve concepten

Bij Tante Fin draait alles om toffe samenwerkingen die bloeien! Mijn bloemen zijn echt anders dan anders; ze zijn er voor de mensen die houden van natuurlijke schoonheid en op zoek zijn naar iets unieks. Met mijn passie voor het maken van mooie bloemstukken die de sfeer van jouw evenement vangen, doe je tegelijkertijd iets goeds voor de natuur.

Of je nu een hippe koffiebar hebt, een eigenwijze conceptstore runt of een bijzonder boutique hotel bezit, mijn bloemen brengen jouw plek tot leven. Ze zijn niet zomaar decoratie; ze vertellen een verhaal en laten zien dat jij voor een natuurlijke stijl kiest. En terwijl ze dat doen, dragen ze ook nog eens bij aan een betere wereld en maken ze jouw gasten blij.

Laten we samenwerken om jouw ideeën werkelijkheid te maken. Met Tante Fin erbij wordt jouw evenement een feestje om nooit te vergeten!

Bedrijfsfeest

Op het ritme van de natuur

k werk met ecologisch gekweekte bloemen, wat betekent dat ik meebeweeg met de seizoenen. Net zoals je geen aardbeien kunt eten in de winter, zijn er tussen november en maart geen verse bloemen beschikbaar. Maar wees niet getreurd! Ik heb een alternatief in petto: prachtige droogbloemen. Deze zijn ook ecologisch, dus geen agressieve stoffen zoals verf of bleekmiddel. Ze geven een natuurlijke uitstraling en brengen een vleugje warmte in elk arrangement.

Tijdens de kerstperiode ben ik helemaal in mijn element. Ik werk graag met kerstgroen om prachtige etalages te decoreren en feestelijke kerstkransen te maken. Zo brengen we samen de magie van de natuur naar jouw speciale gelegenheden, op het ritme van de seizoenen. Laat me weten hoe ik jouw ruimte kan omtoveren met de schoonheid van de natuur, op een duurzame en ecologische manier.

Tafeldecoratie
2Q3A5712.jpg

Teambuilding

Op zoek naar een leuke en creatieve activiteit met collega's? Doe mee met een creatieve workshop en leer hoe je bloemenkronen en kransen maakt met droogbloemen. Deze workshops zijn perfect voor een leuke teambuildingactiviteit.

Teambuilding

Ontvang de brochure

Click hier om te downloaden

bottom of page