top of page
25-08-2019-105 (1).jpg

De wereld zou er mooier uitzien als mensen meer vertrouwen op hun eigen natuur.

Enkele dingen die je nog niet over me wist...

Mijn naam is Soetkin Van Causbroeck

  • Te midden van het landelijke Kapelle-op-den-Bos groeide ik op in een artistiek nest. 

  • Ik startte met Tante Fin toen ik in Schaarbeek (Brussel) woonde in een prachtig herenhuis. De naam "Tante Fin" is een ode aan mijn groottante die in de jaren '50 als jonge vrouw alleen naar Brussel verhuisde en er een drogisterij begon.

  • Voor mijn eigen huwelijk in 2023 heb ik me helemaal uitgeleefd in de bloemendecoratie. Nu begrijp ik ook nog meer waar mijn bruidsparen mee te maken krijgen.

  • Wij bouwen aan ons droomhuis. Het wordt een kruising tussen een "American farm" en een Engelse cottage. Daar krijg ik eindelijk mijn eigen atelier met zicht op de pluktuin waar ik bloemen kweek voor in mijn bruidsboeketten.

25-08-2019-105 (1).jpg

We love Heart Photography

Natuurlijke Schoonheid

Mijn hart ligt bij het werken met lokaal gekweekte bloemen, met een eigenzinnig kantje. In harmonie met het ritme van de natuur.

Jij bent mijn ideale klant als je, net als ik, houdt van het imperfecte en speelse karakter van bloemen.  

Eigen-aardig

Tante Fin staat voor het vieren van jouw unieke schoonheid en persoonlijkheid. Ik wil je inspireren om tijdens een creatieve workshop jouw eigen stijl te ontdekken en te ontwikkelen. Of je nu je bruiloft voorbereidt of gewoon op zoek bent naar een plek om je creativiteit te uiten, bij Tante Fin ben je aan het juiste adres.

Romantisch & Speels

Tante Fin's bloemenstyling is geïnspireerd op de romantiek van Engelse tuinen. Mijn ontwerpen zijn weelderig, natuurlijk en hebben een speelse charme.  Neem contact met met me op om jouw speciale gelegenheid natuurlijk op te fleuren.

Laten we praten over huwelijksbloemen!

bottom of page