top of page

Huwelijksbloemen

Persoonlijk en authentiek met natuurlijke bloemen

0b608dff-193f-4c1c-9dd5-8ea4e4bd1183.jfif

Alle bloemen voor jouw bruiloft

Maak je trouwfeest compleet met een volledige bloemenstyling service. Tante Fin staat voor natuurlijke en unieke bloemen die je nooit zal vergeten. Ik zorg voor een vlekkeloze installatie ter plaatse zodat je je geen zorgen hoeft te maken op je grote dag. Ik ben beschikbaar in Mechelen, Brussel en overal in België. Bekijk mijn ​​portfolio en verschillende formules voor bruidsboeket, bloemenboog, tafeldecoratie, enz... en laat me jouw huwelijk nog magischer maken.

Lies Praet Photography

Sophie pappens

"Alles was tiptop in orde!Mijn bruidsboeket was een pareltje,ik heb er heel veel complimenten over gekregen"

Natuurlijke & unieke bloemen

Mijn passie voor natuurlijke en unieke bloemen komt tot leven in elegante bruidsboeketten, speelse tafeldecoratie en natuurlijke ceremoniebogen. Ik hecht veel waarde aan het creëren van ontwerpen die geïnspireerd zijn op de natuur en een unieke uitstraling geven aan jouw speciale dag. Ik gebruik lokaal en biologisch geteelde bloemen om de schoonheid van de natuur en duurzaamheid te omarmen. Ontdek mijn wilde veldboeketten en laat je betoveren.

463ea5f4-550a-41ff-8a39-ed571b268a18.jfif

Lies Praet Photography

Hoe Tante Fin voor de bloemen van jouw huwelijk kan zorgen?

Een huwelijk plannen is een stevige opgave met heel wat uitdagingen... ik help met de organisatie van je bloemen zodat jij zorgeloos kan genieten van jouw dag! Ik werk samen met lokale biologische kwekers voor duurzame bloemen en gebruik ook bloemen uit mijn eigen tuin. Dit betekent dat ik enkel huwelijken kan aannemen vanaf half april tot half oktober. 

Kennismakingsgesprek

1. Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek van 30‘ bespreken we jullie locatie en wensen. Is er een match, dan prik ik jullie datum in mijn agenda! Je kan je voorbereiden op dit gesprek met de checklist of neem een kijkje op mijn inspirerende 

Pinterestpagina.

Check-in

2. Check-in

Met al jullie bloemenvragen kunnen jullie bij mij terecht. Een maand voor jullie grote dag vraag ik via mail naar de laatste concrete details, zodat alles vlekkeloos verloopt. Tijdens een gesprek maken we afspraken wanneer het bruidsboeket wordt opgehaald en wanneer we kunnen installeren.

Aan de slag

3. Aan de slag!

Een week voor jullie bruiloft neem ik de regie over de bloemen. Ik plaats de bestelling bij de lokale bloemenkweker, zodat ze op jullie grote dag op hun allermooist zijn. Jullie hoeven je geen zorgen te maken - alles wordt tot in de puntjes geregeld.

De grote dag

4. De Grote Dag

Jullie taak? Volop genieten. Wat de bloemen betreft, regel ik alles: levering en complete installatie op elke gewenste locatie in België. Als jullie dat wensen, kan ik zelfs zorgen voor de afbraak de dag nadien. Alles is in goede handen!

Portfolio

Ontdek mijn portfolio

Formules 

Formules voo huwelijksbloemen

Ontdek welke formule bij jullie past. Binnen elke formule kunnen er nog aanpassingen gebeuren, kiezen jullie bijvoorbeeld voor een ceremonieboog of toch liever voor France vazen? In elke formule zijn een gratis kennismakingsgesprek en een check-in gesprek inbegrepen!

Daisy

650€

 • Bruidsboeket

 • Een Boutonnière voor de bruidegom

 • 2 grote gevulde vazen op sokkel voor de ceremonie of als decoratie in de zaal

Rose

€1.300

 • Bruidsboeket

 • 5 boutonnières voor bruidegom en suite

 • 10 receptievaasjes

 • 10 vaasjes voor het gangpad

 • Ceremonieboog met 2 stukken

 • Tafeldecoratie tot 100 gasten

 • 2 grote gevulde vazen

Hyacinth

€2.000

 • Bruidsboeket

 • 10 boutonnières voor bruidegom en suite

 • 20 receptievaasjes

 • 4 grondstukken voor het gangpad

 • Volle ceremonieboog

 • Tafeldecoratie tot 150 gasten en extra aankleding eretafel

 • 2 grote gevulde vazen

 • Stuk voor het welkomstbord

 • Moodboard

 • Plaatsbezoek

*Het is mogelijk om bepaalde items te vervangen of bij te voegen. Prijzen zijn altijd inclusief opbouw ter plaatse en huur van al het materiaal. Er wordt een transportkost aangerekend van €0.49./km vanaf Zaventem. Afbraak kunnen jullie zelf doen of dit bedraagt een forfait van 150€.

Download de brochure over de bloemen voor je trouw.

Click hier om te downloaden

Je bent op zoek naar een bloemist die met jou meedenkt en je droomt van wilde veldboeketten voor jouw bruiloft.

Bachelorette-Box_Bloemenkroon (19).jpg

Over Tante Fin

Ik (Soetkin) ben opgegroeid in een artistiek nest, omringd door de prachtige natuur. Daar ontdekte ik de schoonheid van het imperfecte en de kunst van het creëren van gezelligheid.

Ik geloof dat bloemstyling niet meer klassiek, stijf en voorspelbaar hoeft te zijn. We gaan voor natuurlijke, weelderige creaties die jouw eigenheid weerspiegelen. Het liefste werk ik met lokaal gekweekte bloemen die een uniek karakter hebben.

Ik kijk uit naar samenwerkingen waarbij jouw unieke eigenheid centraal staat.

Bij Tante Fin vind je een plek waar de wilde schoonheid van de natuur en je creativiteit de vrije loop krijgen.

bottom of page