top of page

Duurzame Bloemenopties voor jouw Eco-Bewuste Bruiloft met Tante Fin

Bijgewerkt op: 24 aug.

5 tips om duurzame keuzes te maken voor de bloemen van je trouw


Welkom bij Tante Fin, jullie toegewijde huwelijksflorist met een hart voor duurzaamheid! Jullie trouwdag is een speciaal moment dat vraagt om bloemen die niet alleen prachtig zijn, maar ook vriendelijk voor onze planeet. Bij Tante Fin zijn we gepassioneerd over het creëren van betoverende bloemenarrangementen met een duurzame en milieuvriendelijke benadering. Vandaag willen we jullie inspireren met onze expertise in duurzaam gekweekte bloemenopties voor een eco-bewuste bruiloft. Samen kunnen we een adembenemende en ethische viering realiseren die goed is voor de wereld om ons heen.  1. Kies voor lokaal geteelde bloemen - Als huwelijksflorist werken we nauw samen met lokale kwekers die zich inzetten voor duurzaamheid. Door voor lokale bloemen te kiezen, verminderen we de ecologische impact van transport en ondersteunen we lokale gemeenschappen. Van kleurrijke bloemen uit de nabije velden tot delicaat geurende bloesems uit de buurt, de keuze voor lokale bloemen geeft jouw bruiloft een uniek karakter en een positieve impact op het milieu.

  2. Ga voor seizoensgebonden bloemen - Bij Tante Fin zijn we dol op de schoonheid van seizoensgebonden bloemen. Niet alleen zijn ze op hun best tijdens jouw speciale dag, maar ze vereisen ook minder kunstmatige interventies. Seizoensbloemen stralen charme en authenticiteit uit, en ze helpen jouw bruiloft een natuurlijke, sfeervolle ambiance te geven.

  3. Kies voor biologisch geteelde bloemen - We zijn trots om biologisch geteelde bloemen aan te bieden, die zonder schadelijke chemicaliën en pesticiden worden gekweekt. Op deze manier zorgen we ervoor dat jouw bloemen niet alleen mooi zijn, maar ook in harmonie met de natuur. Biologische bloemen stralen niet alleen liefde uit voor jou en je partner, maar ook voor onze kostbare planeet.

  4. Hergebruik en recycle decoraties - Als onderdeel van onze duurzaamheidsmissie moedigen we het hergebruik en recyclen van decoraties aan. Bloemen kunnen na de bruiloft worden gedroogd en bewaard als aandenken, of worden geschonken aan lokale liefdadigheidsinstellingen om anderen te verblijden met hun schoonheid. Creatief en milieubewust, dit geeft jouw bruiloft een extra vleugje betekenis en zorgt voor een minimale ecologische impact.

  5. Een persoonlijke aanpak - Bij Tante Fin geloven we in de kracht van personalisatie. We luisteren aandachtig naar jullie wensen en visie voor de bruiloft en werken nauw met jullie samen om een unieke bloemenervaring te creëren die perfect past bij jullie liefdesverhaal. Of je nu droomt van weelderige boeketten of romantische bloemenguirlandes, wij zorgen ervoor dat jouw bloemendecoratie de essentie van jullie liefde weerspiegelt.


Bij Tante Fin willen we niet alleen jouw trouwdag onvergetelijk maken, maar ook bijdragen aan een wereld waarin liefde wordt gevierd met respect voor de natuur en de planeet die we allemaal delen. Samen kunnen we streven naar een prachtige bruiloft die niet alleen een gelukkige toekomst voor jullie als bruidspaar symboliseert, maar ook een bloeiende toekomst voor onze kostbare planeet. Met bloemrijke groeten, Tante Fin - Jouw Duurzame Huwelijksflorist


9 weergaven0 opmerkingen
bottom of page