top of page

Afscheidsbloemen

Persoonlijk en authentiek met natuurlijke bloemen

2023.08.12_EJ_02-Cere (222).jpg

Herdenking

Voor mij is het een diepe eer om bloemstukken te maken voor herdenkingsdiensten. Het voelt als een bijzonder moment om het laatste cadeau van de overlevenden aan de overledene te mogen verzorgen. Elk bloemstuk dat ik maak, draagt een speciale betekenis en symboliseert liefde, respect en herinnering.

Bij Tante Fin kun je terecht voor verschillende bloemopties, zoals:

  • Een bloemenkrans

  • Een boeket voor op de kist (ook wel een "sheaf" genoemd)

  • Een stuk voor op de kist

Ik zet mijn hart en ziel in om elk bloemstuk uniek te maken, met zorgvuldig geselecteerde bloemen die schoonheid en troost brengen in een moeilijke tijd. Het is voor mij een eer om deel uit te maken van deze intieme momenten en ik sta klaar om jou te ondersteunen met mijn bloemcreaties. Neem gerust contact op om te bespreken hoe ik kan helpen bij het creëren van een memorabel afscheid dat recht doet aan de herinnering van je dierbare.

Op het ritme van de natuur

Hier bij Tante Fin omarm ik het ritme van de natuur. Daarom is het van november tot maart niet mogelijk om verse bloemen te verkrijgen, maar ik heb een alternatief voor je: prachtige bloemstukken met droogbloemen. Hoewel ze gedroogd zijn, behouden ze hun natuurlijke schoonheid en bieden ze een warme en troostende uitstraling voor herdenkingsdiensten.

Ik besef dat het kiezen van bloemen voor een herdenking een bijzonder moment is. Daarom zet ik me in om bloemstukken te creëren die recht doen aan de persoonlijkheid en het leven van je dierbare. Of je nu op zoek bent naar een bloemenkrans, een boeket voor op de kist of een ander stuk voor op de kist, ik sta klaar om je te helpen een uniek eerbetoon te creëren.

Neem gerust contact op om te bespreken hoe ik jou kan ondersteunen bij het creëren van een memorabel afscheid dat recht doet aan de herinnering van je dierbare.

BBO03472.jpg
bottom of page