top of page

Levenslessen van een kersverse bruid

Vorig jaar stapte ik zelf in het huwelijksbootje. And boy, what a ride it was! Ik heb toen aan den lijve ondervonden wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een huwelijk. En dat is niet min! We vonden het belangrijk om leveranciers uit te kiezen waarmee we een klik voelden, mensen die we konden vertrouwen en die onze "vibe" begrepen. Wij wilden geen stijve bedoening of onpersoonlijk formeel feest. Maar wel een dag waarop we zorgeloos onze eigenheid konden vieren.


Bruidsboeket dahlia's cosmos
Bruidsboeket

Weg met keuzestress

 

Een huwelijk plannen is niet iets wat je elke dag doet. Ik heb gemerkt dat het handig is om een soort menu te hebben waaruit je kunt kiezen, net als wanneer je kiest wat je op een menu in een restaurant wilt hebben. Hierdoor kreeg ik het idee om een speciale brochure te maken met alle informatie over hoe ik help bij bruiloften. Hierin staan ook prijzen, zodat je precies weet wat erbij hoort en hoeveel het kost.
 
Menu huwelijksdrukwerk aquarel
Menu in Aquarel

AQUAREL AVONTUREN


Wat is jullie verhaal bloemenliefhebber? Want trouwen is eigenlijk een groot feest voor jullie verhaal, wat jullie samenbrengt en wat jullie "het koppel van de dag" maakt. Maar hoe geef je je feest een speciale touch en zorg je ervoor dat het een herinnering blijft?

Tegenwoordig kun je veel leuke dingen doen met Canva, maar is dat wel echt persoonlijk genoeg? Je wilt toch niet dat het logo van jullie dag lijkt op dat van de koffiebar om de hoek, toch? Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en dat is een beetje een oude uitspraak, maar het klopt echt. Ik wil graag jullie verhaal samenvatten met een paar bijzondere aquarel tekeningen. Deze kunnen jullie gebruiken op alles wat met drukwerk te maken heeft, zoals de menukaart, naamkaartjes, en het welkomstbord. En omdat ik een bloemist ben, ken ik jullie kleurencombinatie als geen ander! :) 


Tafeldecoratie huwelijksfeest duurzame bloemen
Tafeldecoratie

Vragen van liefhebbers

 

Bloemen en bij uitbreiding, de natuur, blijven mijn inspiratiebron. Ik laat me leiden door de unieke aspecten van ieder seizoen, Maar wat betekent dat? Wat is er "in het seizoen"? Eet je aardbeien in de winter? Welk effect heeft dit op de keuzes voor mijn bloemen? Heeft dit een effect op het kleurenpalet? Helemaal niet! Het betekent alleen maar dat ik er bewust voor gekozen heb om enkel bloemen te verkopen in de periode april tem oktober. Want dan vind je op het veld, ja echt letterlijk buiten, de mooiste bloemen. En ja, bepaalde soorten bloemen vind je enkel in bepaalde periodes. Maar voor elk kleurenpalet valt er in elk seizoen wel wat moois te vinden. Dus daar hoef jij je alvast geen zorgen over te maken. 

DIY tip van Tante Fin

 

Een leuk idee en sfeerelement dat toch wat kleur brengt aan de bar, bij de ingang van het toilet of op een plekje buiten is deze oude zinken tobbe met drijfbloemen. Koop wat drijfkaarsjes en leg wat bloemkopjes in het water et voilà!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page